Nenad Klepač novi predsjednik Uprave Vindije

Nadzorni odbor (NO) Vindije imenovao je novu Upravu kompanije, a za predsjednika je izabran dosadašnji član Uprave i direktor komercijalnog sektora Nenad Klepač, priopćili su iz Vindije

Nenad Klepač je iskusni menadžer koji je više od 30 godina proveo u Vindiji. Na mjestu predsjednika Uprave naslijedit će dugogodišnjeg direktora Dragutina Drka, koji je preminuo 8. veljače u 84. godini. Drk je bio većinski vlasnik i jedini član Uprave Vindije.

Novu Upravu čine još Tamara Drk-Vojnović, Saša Vojnović, Dubravka Drk-Mravlinčić i Alan Mravlinčić. Novoizabrani tim nastavit će upravljati sustavom koji objedinjuje 13 tvrtki te broji oko 3.700 zaposlenih, navodi se u priopćenju.

Novi predsjednik Uprave najavio je nastavak razvoja Vindije i ostvarenja vizije prehrambenog lidera, istaknuvši važnost iskusnog i stručnog tima u upravljanju poslovnom grupom regionalnog značaja.

“Vindija je danas u nacionalnim i regionalnim razmjerima sinonim za kvalitetu, kontinuitet i višedesetljetnu tradiciju, a među prioritetima držimo očuvanje domaće poljoprivredne i prehrambene proizvodnje. Tim putem nastavit ćemo ostvarivati viziju moderne, konkurentne, inovativne prehrambene kompanije”, izjavio je Klepač.

Vindija je 1959. započela s radom kao mala gradska mljekara koja je u idućih šest desetljeća izrasla u jednu od vodećih prehrambenih kompanija u Hrvatskoj i regiji. Grupa danas broji 3.663 zaposlenih te surađuje s 1.373 kooperanata.