Krešimir Bubalo novi predsjednik uprave Pevexa

Krešimir Bubalo (Foto: Pevex, arhiva)

Nadzorni odbor Pevexa na današnjoj je sjednici imenovao Krešimira Bubala za novog predsjednika Uprave. Krešimir Bubalo je od prosinca 2016. obavljao funkciju člana Uprave Pevexa, a na novu je funkciju imenovan na novi mandat od pet godina.

Bubalo je diplomirani ekonomist koji je svoje bogato profesionalno iskustvo stjecao na različitim upravljačkim pozicijama u privatnom i javnom sektoru. Proglašen je najboljim financijskim direktorom u 2018. godini. Nagrada mu je dodijeljena na CFO konferenciji 2019. – “Leading Finance to the Future”, koja je održana u organizaciji konzultantsko-revizorske tvrtke Deloitte.

“Pevex je tvrtka na koju možemo biti ponosni i upravo zato je imenovanje na mjesto predsjednika Uprave za mene velika čast, a ujedno i priznanje za postignuća ostvarena za vrijeme obavljanja dužnosti člana uprave u prethodnih nešto više od četiri godine. Uz timski rad, kao i objektivno i savjesno poslovanje, ostvarit ćemo izuzetan napredak i rezultate”, izjavio je prilikom imenovanja Krešimir Bubalo, priopćio je Pevex.

Uz Krešimira Bubala, Upravu Pevexa čine još tri člana – Jure Radoš, Renata Duka i Ivan Jukić.