Kaufland otvorio poslovnicu u Biogradu na Moru

Kaufland je danas u Biogradu na Moru otvorio 42. trgovinu u Hrvatskoj, već drugu u samo mjesec dana, te uputio poziv malim proizvođačima i OPG-ovima iz okolice da pošalju svoje ponude i plasiraju proizvode na police nove trgovine.

Novootvorena trgovina Kauflanda u Biogradu na Moru ima 2.400 metara kvadratnih prodajne površine, sustav za održivo gospodarenje otpadom, koristi otpadnu energiju za grijanje, a ugrađen je i sustav za nadzor potrošnje struje i vode. Kupcima je na raspolaganju 190 parkirnih mjesta kao i punionice za električne automobile u kojima je napajanje potpuno besplatno.

Gradu u koji dolazi Kaufland je odlučio zahvaliti donacijom pametne klupe hrvatskog proizvođača kakva će se nalaziti i pred samom trgovinom i na obali Petra Krešimira IV. Osim što je namijenjena za predah, ova klupa omogućava punjenje mobitela ili drugih uređaja, a sunčevu energiju prikuplja pomoću solarnih panela.

Kaufland je poznat po trudu koji ulaže u brigu o zaposlenicima koji su za to poduzeće uvijek na prvom mjestu, što dokazuje i gotovo 200 m2 prostora unutar trgovine namijenjenog samo zaposlenicima. Redovita školovanja zaposlenika održavat će se u prostoriji s pogledom na more.

Osim o zaposlenicima, Kaufland kontinuirano brine i o lokalnoj zajednici. Nakon Rovinja, Kaufland i u Biogradu dodatno proširuje suradnju s malim lokalnim proizvođačima i OPG-ovima kojima su uputili poziv da na police novootvorene trgovine u Biogradu plasiraju svoje proizvode – od mesnih i mliječnih prerađevina do proizvoda od meda, tjestenine, voća i povrća. Poziv proizvođačima upućen je na dan otvorenja trgovine i vrijedi do 10. ožujka, a više možete saznati ovdje: kaufland.hr/podrzimoopg.

„Raduje nas otvaranje nove trgovine u Biogradu, u istom mjesecu u kojem smo otvorili i trgovinu u Rovinju. Naša suradnja s malim lokalnim proizvođačima širi se i na ovom području i nadamo se da ćemo uskoro i njihove proizvode vidjeti na našim policama“, izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija tog trgovačkog lanca.

Radno vrijeme nove poslovnice Kauflanda na adresi Magistralna ulica 1 je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sata, a nedjeljom radi od 8 do 21 sat.