Tri nova okusa Très chic premium deserata iz Vindije

Nakon što su Très chic premium deserti na bazi pudinga osvojili nepca slatkoljubaca, Vindija je sada predstavila čak tri nove senzacionalne kombinacije okusa – vanilija s komadićima čokolade, nougat s komadićima lješnjaka i karamela s komadićima čokolade

Mliječne Très chic deserte na bazi pudinga karakteriziraju pomno odabrani sastojci i visoki udio kakaa i čokolade. Uz postojeće okuse duple čokolade, prálina & tamne čokolade te pudinga kave & šlaga, od danas su na policama trgovina diljem Hrvatske dostupna tri nova okusa: Très chic vanilija s komadićima čokolade, nougat s komadićima lješnjaka te karamela s komadićima čokolade.

Très chic vanilija s komadićima čokolade savršeni je omjer pudinga od vanilije proizvedenog od visokovalitetnog mlijeka obogaćenog komadićima čokolade, a ljubitelje nougata oduševit će neodoljiva kombinacija kremaste teksture nougat pudinga s dodatnim komadićima lješnjaka. Très chic karamela s komadićima čokolade ističe se punim okusom karamele oplemenjene vrhnjem i komadićima najfinije čokolade.

Très chic mliječni deserti dolaze u moderno dizajniranoj čašici, a Vindija ih je na tržište plasirala 8. ožujka, na Međunarodni dan žena kao savršeno slatko iznenađenje za sve dame koje cijene trenutke čoko idile.