Vegeta i Dobri duh dijele MacBook

Dobri duh ispunjava želje i u kuhinju donosi veselje, a sada i nagrađuje. Natječaj “Vegeta i Dobri duh dijele MacBook” traje od 18. ožujka do 18. travnja, a put do glavne nagrade je zabavan i izazovan

Kuhinja je središte svakog doma, a Vegeta njega vladarica koja je uvijek pri ruci. Jednostavnost i bogatstvo okusa njen su zaštitni znak te je s razlogom najprodavaniji dodatak jelima u Europi! Začinite svoja jela 100% originalnom i zabavnom Vegetom, a dok se kuhaju, krenite u lov na sjajne nagrade.

Vegeta i Dobri duh dijele MacBook

Nagradni Natječaj “Vegeta i Dobri duh dijele MacBook” traje od 18. ožujka do 18. travnja na stranici Vegeta 100% originalna. Evo kako do nagrada:

  1. Protrljajte čarobnu lampu
  2. Odaberite jedan od ponuđenih pojmova: LJUBAV, SREĆA ili BOGATSTVO
  3. U maksimalno 600 znakova opišite zašto je taj pojam za vas broj jedan na svijetu

Pripazite, prilikom odgovaranja Vegetin će vas dobri duh pokušati “sabotirati” u nastojanju da što bolje pojasnite što je za vas sreća, bogatstvo ili ljubav broj jedan na svijetu. Na stranici vas, uz dobrog duha, čeka i mnoštvo tips&tricks s Vegetom.

Zadatak uspješno odradi i nagradu zaradi

Svoj dodatak jelima broj jedan već ste odabrali, a sada je vrijeme da odaberete jedan od tri ponuđena pojma, opišete ih u 600 znakova ili manje, ispunite podatke i možda baš vi postanete vlasnik novog MacBook Air uređaja ili jednog od 10 Vegeta poklon paketa.

Nagradni natječaj “Vegeta i dobro duh dijele MacBook” traje od 18. ožujka do 18. travnja 2021. na stranici Vegeta 100% originalna. Svaki sudionik može sudjelovati s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom. Detalje i pravila Nagradnog natječaj potražite na web platformi Podravka.hr i na stranici Vegeta 100% originalna. Sretno!