Tommy otvorio hipermarket u Preku

Tommy je danas otvorio hipermarket u Preku na adresi Cesta hrvatskih branitelja 41 A. Hipermarket je suvremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupci imali osiguran poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača, priopćeno je iz Tommyja.

Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 1.800 metara četvornih s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce. Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo asortimansku ponudu mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači. 

U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja. 

Novi hipermarket je značajna investicija Tommyja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost ove kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji.

Ovom prigodom zaposleno je 32 novih radnika, što je posebno važno u ovim specifičnim
gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog
značaja. Pokazujući društvenu i socijalnu odgovornost, Tommy je područnom dječjem vrtiću donirao 15.000 kn.