Istražite svijet FANTastičnih okusa i osvojite nevjerojatne nagrade

Hrana je putovanje koje nas nerijetko odvede u nepoznato. Uz FANT mješavine za pripremu jela na pravom ste putu da osvojite svijet, ali i električni hibridni bicikl ili putni kofer pun proizvoda

Kuhinja je mnogima sigurna luka u kojoj nastaje more gastro kreacija i delicija za nepce i dušu. Uz Fant proizvode lako je dozvoliti si i pokoji korak u nepoznato, jer će svako jelo, ma kako komplicirano se činilo, uz pomoć njih uspjeti! Svima je dobro poznato da Fant mješavine za pripremu jela smanjuju duljinu pripreme obroka i garantiraju savršen okus, a sada i nude priliku za osvajanje fantastičnih nagrada

Istražite svijet FANTastičnih okusa, zavladajte njime i uzmite nagrade

Nagradni natječaj “Istraži svijet FANTastičnih okusa” traje od 6. svibnja do 3. lipnja 2021., a odvija se na stranici https://fant.podravka.hr. Kako biste se uključili, potrebno je zavrtjeti globus, ući u svijet fantastičnih okusa i povezati Fant sa zemljom koju globus pokaže. Zatim valja dodati svoj tajni, kreativni sastojak, imenovati tu gastrodeliciju, a najbolji nazivi osvajaju fantastične nagrade za svaku priliku i destinaciju. Najkreativnije ime osvaja električni hibridni bicikl SameBike SM26 koji će vam pomoći da brže i lakše savladate sve uspone, baš kao što Fant proizvodi pomažu da brže i lakše pripremite ukusna jela. Sljedeća 3 najkreativnija naziva osvojit će SAMSONITE putni kofer, jer svi vjerujemo da će putovanja ponovno biti brza i jednostavna kao i do sada. Kofer sadrži i poklon paket s pregršt Fant proizvoda, uz čije okuse možete otputovati bilo gdje i bilo kada.

Odaberite lokaciju i stvorite FANTastičnu kreaciju

Paella je možda španjolski klasik, no svaki puta nudi nov i uzbudljiv gastro doživljaj, baš kao i jedan od najvećih klasika svjetske kuhinje, ruski Beef stroganoff. No, dodavanjem vašeg posebnog, tajnog sastojka jelo dobiva novu dimenziju i otvara priliku za osvajanje nagrade. Iako nagradni zadatak nije zapapren, ljubitelji vrućih i ljutih okusa biraju put u Meksiko i svima znan Chilli con carne, a kad poželite nešto brzo i ukusno, što malo traži a puno daje, tu je tortilla.

Što god u nju stavili, teško da možete pogriješiti, a upravo vas taj dodatni kreativni sastojak i inovativan naziv jela vodi bliže nagradama. Iako Kina nije blizu, njene su nam delicije na dohvat ruke. Brzina pripreme i šarenilo sastojaka ono je čime osvaja Fant chicken wok, a spremajući ga na svoj način, možda osvojite jednu od spomenutih nagrada.

Prijavite se na nagradni natječaj “Istraži svijet FANTastičnih okusa” do 3. lipnja 2021., na stranici fant.podravka.hr. Zavrtite globus, otkrijte FANTastičan svijet okusa, a najkreativnije sudionike čekaju FANTastične nagrade!