Zagreb bogatiji za još jedne Plodine

U sklopu novog Family Fun&Home trgovačkog centra u Zagrebu, otvara se 98. u nizu supermarket Plodina. U duhu intenzivnog širenja maloprodajne mreže modernih supermarketa, te približavanju stotom objektu, Plodine su na otvaranju pripremile posebne pogodnosti.

Danas je u Zagrebu, u Ulici Velimira Škorpika 11, u sklopu Family Fun&Home malla, otvoren novi supermarket Plodina. Moderan objekt u svom prepoznatljivom stilu zauzima 2.300 m2 te uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde omogućavajući uvijek ugodnu kupovinu kupcima.

U prodajnom prostoru svakodnevno su dostupni već dobro poznati odjeli. Dodatno osvježena samoposlužna pekara, bogati odjel delikatesa, ujedno i zaštitini znak Plodina, mesnica i topli gastro odjel te zelena tržnica prepuna svježeg voća i povrća. Moderno skladište, komore i razne pripremnice znak su dostupnosti i svježine proizvoda, na dnevnoj bazi.

Novi supermarket Plodina i dalje nudi svoj popularni široki asortiman pa tako i ovdje kupci mogu pronaći provjerene, svježe proizvode savršenog omjera cijene i kvalitete. Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz bogatu ponudu domaćih i stranih proizvoda te robnih marki Plodine, a kroz ponudu neprehrambenih proizvoda, Plodine udovoljavaju svim potrebama kućanstva.

Bitno je napomenuti da se otvorenjem novog supermarketa Plodina otvorilo 40-ak novih radnih mjesta za stanovnike Zagreba i okolice, što je u ovim vremenima od iznimne važnosti.

Uz poštivanje epidemioloških kako bi kupci mogli uživati prije svega u sigurnoj kupovini, zabavni program je otkazan, ali je zato pripremljena nagradna igra pod nazivom “U Plodinama novim nagrade lovim.“ u kojoj sudionici mogu osvojiti vrijedne nagrade poput Nintenda, televizije ili dječjeg namještaja.

Radno vrijeme Plodina Zagreb Family je od ponedjeljka do subote 7:00–22:00, a nedjeljom 7:00–21:00 sat.