PIK Vrbovec na tržište je uveo novu liniju proizvoda – 100% mesne grickalice PIK&GO – prirodno bogate proteinima i stvorene za ljude u pokretu

PIK&GO su inovativne mesne grickalice koje su prirodno bogate proteinima te zadovoljavaju nutritivne i energetske potrebe za cjelovitim snackom ili međuobrokom. PIK&GO proizvodi čuvaju se na sobnoj temperaturi pa su stoga vrlo praktični. Dovoljno su mali da stanu u džep, a dovoljno velik izvor energije kad zatreba. Ne sadrže gluten, soju, konzervanse, pojačivače okusa i umjetna bojila, a imaju i značajno niži udio masnoća u odnosu na tradicionalne grickalice. Odličan su izbor za sve koji vode računa o pravilnoj prehrani i pogodni za redukcijsku prehranu poput LCHF ili KETO. Ove 100% mesne grickalice mogu se konzumirati u svakoj prilici – bilo da se bavite sportom, trenirate, trčite, planinarite ili putujete, bilo da imate naporan dan na poslu ili jednostavno planirate filmski maraton – PIK&GO pomoći će vam da lakše izdržite sve izazove uz kvalitetan izvor proteina.

GRICKAJ BEZ KOMPROMISA

U PIK&GO liniji nalaze se tri različita tipa mesnih grickalica: Beef Jerky mesna grickalica napravljena je od sušenog, dimljenog junećeg odreska od buta. Punog je i snažnog okusa, a samo jedno pakiranje zadovoljit će 22% preporučenog dnevnog unosa proteina. Mesna grickalica Trail mix obogaćena je zanimljivom kombinacijom badema, bučinih sjemenki i brusnica koje ublažavaju mesnu notu i čine ovaj proizvod prirodnim izvorom vlakana. Meat Sticks, dimljeni i sušeni mesni štapići, bogati proteinima i s niskim sadržajem šećera idealni su za svaku priliku i sve generacije, a posebno bi mogli oduševiti one najmlađe. PIK-ove grickalice predstavljaju alternativu „slanim“ grickalicama te svojim sastavom osiguravaju povoljan unos proteina, cinka, selena i željeza.