Nove Plodine od sada i u Jelsi na otoku Hvaru

U duhu intenzivnog širenja maloprodajne mreže modernih supermarketa, Plodine su otvorile novi supermarket u Jelsi. Iako prve na Hvaru, Plodine sada broje 99 trgovina diljem Hrvatske i približavaju se jubilarnoj 100.!

U Jelsi na otoku Hvaru, u Ulici Jelsa 1018 A, jučer je otvoren novi supermarket Plodina. Moderan objekt u svom prepoznatljivom stilu zauzima 1.800 m2 te uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde omogućavajući uvijek ugodnu kupovinu kupcima.

U prodajnom prostoru svakodnevno su dostupni već dobro poznati odjeli. Dodatno osvježena samoposlužna pekara, bogati odjel delikatesa, ujedno i zaštitini znak Plodina, mesnica i topli gastro odjel te zelena tržnica prepuna svježeg voća i povrća. Moderno skladište, komore i razne pripremnice znak su dostupnosti i svježine proizvoda, na dnevnoj bazi.

Novi supermarket Plodina i dalje nudi svoj popularni široki asortiman pa tako i ovdje kupci mogu pronaći provjerene, svježe proizvode savršenog omjera cijene i kvalitete. Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz bogatu ponudu domaćih i stranih proizvoda te robnih marki Plodine, a kroz ponudu neprehrambenih proizvoda, Plodine udovoljavaju svim potrebama kućanstva.

Bitno je napomenuti da se otvorenjem novog supermarketa Plodina otvorilo 35 radnih mjesta za stanovnike Jelse i okolice, što je u ovim vremenima od iznimne važnosti. Također, kao prepoznatljiva turistička destinacija otok Hvar svojim gostima sada nudi i pravo mjesto za kupovinu!

Uz poštivanje epidemioloških mjera kako bi kupci mogli uživati prije svega u sigurnoj kupovini, pripremljene su posebno atraktivne akcije na širokom asortimanu proizvoda, na dan i u tjednu otvorenja. A i nakon toga kupcima će biti dostupne dobro poznate akcije Plodina.

Radno vrijeme Plodina Jelsa je svakim danom od 7:00 do 22:00.