Otvoren preuređeni trgovački centar KTC Prelog, investicija vrijedna više od 3 mil. €

U subotu, 15. svibnja 2021., otvoren je potpuno preuređeni trgovački centar KTC Prelog koji je u prosincu prošle godine proslavio 12 godina poslovanja i uz koji su od samih početaka poslovali restoran i poljoljekarna. U novom poslovnom objektu na staroj lokaciji (Zrinskih b.b., Prelog) kupci supermarketa i poljoljekarne, kao i gosti novog restorana moći će uživati u bogatoj ponudi.

Vrijednost cjelokupne investicije je više od 3 milijuna eura. Trgovački centar ima oko 4.000 m2 što je povećanje za oko 30% u odnosu na stari objekt. Prodajni prostor supermarketa povećan je za 400 m2 i zaposlena su dva nova djelatnika. Ponuda supermarketa proširena je u svim segmentima, a posebno u dijelu neprehrane (tehnička roba). Parkiralište je prošireno za 41 novo parkirno mjesto.

Poslovni objekt je gotovo u potpunosti novosagrađen. Zadovoljeni su svi suvremeni trgovački standardi i najmoderniji principi gradnje, a posebno se vodilo računa o okolišu trgovačkog centra pa se gospodarsko dvorište nalazi unutar zgrade, dok će na južnom dijelu parcele biti posađeno visoko zelenilo.

Interijer restorana zadovoljit će i one najzahtjevnije goste. Iz unutrašnjosti restorana pruža se prekrasan pogled na Dravu, a potpuni ugođaj pogleda na Dravu imat će gosti na velikoj suvremeno uređenoj terasi. Restoran može primiti do 300 gostiju. U dnevnoj ponudi će biti pet gotovih jela, a restoran će obavljati i catering te imati mogućnost à la carte ponude.

Radno vrijeme:

  • supermarket – od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat
  • restoran KTC Prelog – od ponedjeljka do subote od 7 do 18 sati (za vrijeme pandemije)
  • poljoljekarna – od ponedjeljka do petka od 8 do 17 a subotom od 8 do 13 sati

    Nedjeljom – zatvoreno.