Stigli novi okusi obiteljske miljenice Domaćice

Domaćica, neodoljivi član svakog obiteljskog stola, kontinuirao iznenađuje svoje vjerne obožavatelje kreativnošću, vrhunskim sastojcima i novim slatkim okusima. 

Iz već bogate ponude okusa teško je odabrati svoju najdražu Domaćicu, a taj će izbor biti još teži jer su iz Kraševe slatke tvornice stigle nove obiteljske miljenice koje će zasigurno, baš kao i prethodnice, postati pravi hit kod svih keksoljubaca, ali i čokoljubaca. 

Obitelj Domaćice proširila se za dva Extra Choco okusa koji spajaju najfinije prhko tijesto s vrhunskom tamnom čokoladom. Domaćica Extra Choco lješnjak 220 g čajno pecivo s lješnjakom i Domaćica Extra Choco naranča 220 g čajno pecivo s narančom potpuno su preliveni s 33% tamne Kraševe čokolade i prava su doza dobrog raspoloženja. 

Za sve ljubitelje bijele čokolade, Kraš je pripremio i limitirana ljetna izdanja voćnih varijanti s bijelom čokoladom. Pravo rješenje za osvježenje spoj je bijele čokolade i limuna koji se nalazi u Domaćici limun 275 g, dok se nezaboravni ljetni doživljaj skriva u Domaćici malina 275 g, prhkom čajnom pecivu s malinom koje je preliveno bijelom čokoladom. Ovi će voćni okusi savršeno zasladiti dugo toplo ljeto.

Osim novim okusima, Domaća je ove godine potrošače iznenadila i novim, osvježenim dizajnom svoje slatke kutije, dok je pet zaštićenih oblika keksa i dalje ostalo prepoznatljivim nositeljima Kraševog imidža i tradicije koja seže u davnu 1957. godinu.

Prateći trendove, stavljajući naglasak na kvalitetu te donoseći nova iznenađenja i okuse, Domaćica je osigurala posebno mjesto u srcima najvećih sladokusaca te osvojila titulu obiteljske miljenice svih generacija.