Dukat predstavio prvu liniju ‘pametnih’ jogurta

Dukat Triple 0% – inovativna linija „pametnih“ jogurta koji ne sadrže mliječnu mast, dodane šećere ni laktozu, a bogati su proteinima

Kao predvodnik novih trendova domaće mliječne industrije, Dukat je predstavio prvu liniju “pametnih“ jogurta – Dukat Triple 0%.

Dukat Triple 0% nova je generacija jogurta koji ne sadrže mliječnu mast, dodane šećere ni laktozu, a bogati su proteinima.

Potrošači su danas zdravstveno osviješteni i nastoje voditi brigu o zdravom načinu života te pravilnoj i uravnoteženoj prehrani. Kategorija visokovrijedne funkcionalne hrane koja odgovara na posebne prehrambene potrebe potrošača snažno raste, a linija Dukat Triple 0% odgovor je Dukata na rastuću potražnju za free from i clean label proizvodima koji sadrže tek nekoliko jednostavnih, poznatih i nutritivno visokovrijednih sastojaka.

Osim inovativnog koncepta „pametnog“ jogurta, liniju krasi i inovativan dizajn ambalaže koji vrlo jasno potrošaču komunicira jedinstveni koncept i funkcionalne karakteristike proizvoda. Nadalje, ovi jogurti dolaze u kartonskoj ambalaži i čašicama s kartonskim omotačem čime je količina plastike u čašicama smanjena čak 50 posto.

Linija Dukat Triple 0% obuhvaća četiri jogurta: dva natur okusa, u čašici od 190 g i kartonskom pakiranju od 500 g, voćni jogurt okusa jabuke, maline i jagode u čašici od 190 g te jogurt okusa vanilije u kartonskom pakiranju od 500 g. Proizvode je moguće pronaći na policama trgovina širom Hrvatske te na dukatshop.hr.

Jogurti Dukat Triple 0% od 500 g dostupni su po preporučenoj cijeni od 9,99 kuna, dok su oni u čašicama od 190 g dostupni po preporučenoj cijeni od 5,99 kuna.