Glavno izvlačenje velike nagradne igre ‘U Riboli za spizu izdvoji i VW T-CROSS osvoji!’

Uz prisustvo tročlane komisije i javne bilježnice, 17. lipnja 2021. održano je završno izvlačenje velike Riboline nagradne igre “U Riboli za spizu izdvoji i VW T-CROSS osvoji!“.

Nagradna igra trajala je od 26. travnja do 6. lipnja, a mogli su sudjelovati svi kupci koji su obavili kupovinu u vrijednosti od minimalno 50 kn, uz uvjet da je na računu bio barem jedan od proizvoda koji su bili posebno označeni na policama.

Kroz 6 tjedana, koliko je i trajala nagradna igra, izvlačile su se i tjedne nagrade; 6 x Ribola potrošački bon u vrijednosti 1.000,00 kn. Prvu nagradu, automobil Volkswagen T-CROSS 1.0 TSI Life, osvojio je Stipe Radaš iz Kaštel Kambelovca. “Na prvu nisam vjerovao, jer nisam baš neke sreće za takve dobitke, ali kasnije, kad su krenuli učestali pozivi od prijatelja i rodbine, onda sam počeo vjerovati. A u Riboli nastavljam kupovati i dalje jer to je moj dućan!“, izjavio je Radaš.

Na završnom izvlačenju, osim dobitnika glavne nagrade izvučeni su i dobitnici bogatih popratnih nagrada. Za više informacija posjetite www.ribola.hr.

“Ribola je Vaš najbolji susjed od 1992. godine. Prva trgovina otvorena je u Kaštel Kambelovcu, a danas Ribola zapošljava preko 650 djelatnika te ima ukupno 80 poslovnica na području Dalmacije. Zahvaljujući svojim kupcima, Ribola bilježi kontinuirani rast, a upravo ovakve nagrade organizirane su u znak zahvale za vjernost kupcima. Čestitamo svim dobitnicima!“, poručili su iz Ribole