Na Vivre.hr počelo ljetno izdanje Crnog petka s popustima do 85% na više od 257.000 proizvoda

Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi, predstavlja dugo očekivano ljetno izdanje Crnog petka koje počinje u ponedjeljak, 5. srpnja 2021. u 18:00.

Tako će svi zaljubljenici u uređenje interijera, kao i oni koji žele postati dizajneri vlastitog doma, moći iskoristiti popuste i do 85% na više od 250.000 Vivreovih proizvoda i preko 7.300 koje osiguravaju trgovci na platformi Vivre Marketplace, od čega je njih čak 110.000 dostupno za brzu dostavu.

Nakon rekordnih rezultata Crnog petka u studenome 2020., za čijeg su trajanja kupci iz ukupno devet zemalja naručili više od 300.000 proizvoda, svi oni u potrazi za novim kaučima, foteljama, blagovaonskim stolicama, kuhinjskim priborom, rasvjetom, ukrasnim tekstilom te modnim i lifestyle dodacima ponovno imaju razloga za uzbuđenje jer se i ove godine popusti odnose na sve kategorije.

Kako bi dodatno poboljšao korisničko iskustvo i zadovoljio potrebe svojih kupaca, Vivre je nedavno na web stranicu i u aplikaciju uveo funkciju proširene stvarnosti (AR), s ciljem da pratiteljima trendova u uređenju doma olakša odabir proizvoda koji će u potpunosti odgovarati njihovom stilu.

Kupci će moći testirati više od 1.700 proizvoda u digitalnom obliku prije kupnje kako bi se uvjerili da će se odabrani proizvodi idealno uklopiti u njihov dom. Proizvodi s funkcijom proširene stvarnosti dostupni za testiranje mogu se pronaći odabirom filtra 3D model / proširena stvarnost.

“U prvoj polovici ove godine proširili smo naše skladišne kapacitete te istovremeno nastavljamo racionalizirati sustav obrade narudžbi naših vjernih kupaca. Skraćivanje vremena isporuke ostaje prioritet za Vivre i ove godine pa će tako tijekom kampanje Crni petak svi kupci moći uživati ​​ne samo u atraktivnim cijenama, već i u brzoj isporuci kupljenih proizvoda”, izjavio je Andrei Stănescu, glavni komercijalni direktor Vivrea.

Kampanja će se istovremeno odvijati u svih devet zemalja u kojima je Vivre prisutan: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj.