34. Dani piva Karlovac: Otkrivena prva glazbena imena

Vruću ljetnu atmosferu najveće hrvatske pivske manifestacije dodatno će zagrijati glazbenici čiji će hitovi zadovoljiti sve glazbene ukuse

Zadnji dani kolovoza pretvorit će Karlovac u dinamičnu pozornicu na kojoj će glavnu ulogu imati ljubitelji piva, dobre zabave i izvrsne hrane te poznata imena hrvatske glazbene scene. Na nju će prvi stupiti Massimo i Zabranjeno pušenje koji će 27. kolovoza otvoriti 34. izdanje Dana piva Karlovac. Uz njih pravi glazbeni spektakl jamče i Silente, Goran Bare & Majke te Nipplepeople čiji će hitovi dodatno rasplesati sve posjetitelje festivala.

U proteklih godinu dana Massimo je rušio rekorde i osvojio brojne nagrade, a njegov „Mali krug velikih ljudi“ ni nakon 12 mjeseci emitiranja ne silazi s vrha top ljestvica. Priliku da uživaju u njegovom bogatom repertoaru imat će Karlovčani i drugi posjetitelji najpoznatijeg hrvatskog festivala piva.

Uz Massima, prvi će dan na pozornicu izaći i svojevrsna institucija rock glazbe – Zabranjeno pušenje. Ovaj energični bend više od 40 godina pomiče granice glazbe u regiji i nedvojbeno je da će zajedno s ostalim imenima pripremiti spektakl za pamćenje. Za to će se pobrinuti i Silente, bend koji je svojim hitovima osvaja domaće i regionalne glazbene visine i marljivo priprema izlazak četvrtog studijskog albuma čije će hitove moći čuti i publika Dana piva. Dio bogatog programa bit će i prekaljeni rockeri benda Goran Bare & Majke koji svakim svojim nastupom ostave publiku bez daha izazivajući poštovanje svih generacija koje ih slušaju.

Dolazak na Dane piva izvrsna je prilika da domaća publika proslavi vrhunac ljeta, a uz spomenute rock sastave i jednog od najnagrađivanijih hrvatskih vokala, jamac dobre zabave su i maskirani electro pop duo Nipplepeople. Poznati po obradama velikih hitova, tajanstveni duo više od 10 godina uspješno skriva svoj identitet, ali ne i glazbeni talent zahvaljujući kojem osvaja veliki broj fanova. Njihova obrada bezvremenskog hita „Frka“ ima više od 13,5 milijuna pregleda na YouTubeu, a zašto osvajaju svojom energijom uvjerit će se i publika u Karlovcu.

Najavljeni glazbenici samo su dio bogatog glazbenog programa koji će u pet dana trajanja okupiti više od 10 poznatih glazbenih imena. Njihova imena bit će poznata uskoro, a kao i prethodnih, i ove godine Dani piva su za sve posjetitelje pripremili brojne sadržaje kao što su pivski kvizovi i različite aktivacije za sve ukuse. Vrhunsku ponudu najdugovječnijeg hrvatskog pivskog festivala upotpuniti će i bogata ponuda lokalnih ugostitelja i trgovaca koji će od 27. do 31. kolovoza učiniti Karlovac nezaobilaznom turističkom destinacijom.

Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac. Karlovačko je generalni sponzor Dana piva, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i trgovačko društvo Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o programu manifestacije te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj stranici festivala te na Facebook i Instagram profilima manifestacije.