U Zadru otvoren novi Tommy supermarket

Novi Tommy supermarket otvoren je 31. srpnja u Zadru, na adresi Put Nina 89. Supermarket je opremljen po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurao maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno
povoljne cijene i niz dodatnih pogodnosti za kupce.

Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije. U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 500 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a iz Tommyja posebno žele istaknuti ponudu mesnice i pekarnice sa dnevno svježim proizvodima. U ukupnoj ponudi Tommyja prepoznatljivo dominiraju proizvodi hrvatskih proizvođača, kako nacionalnih tako i lokalnih.

U supermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

Supermarket Tommy Zadar raspolaže i s vlastitim parkirnim prostorom.

Politikom kontinuirane ekspanzije i ulaganja prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je jedna u nizu prodajnih mjesta Tommyja u Zadarskoj županiji gdje kontinuirano povećavaju prisutnost i tržišni udio.