Maja Šuput novo zaštitno lice brendova Faks helizim i Ornel

Vodeći hrvatski proizvođač deterdženata i sredstava za čišćenje, Saponia Osijek, potpisala je ugovor o suradnji s poznatim brendom Majushka, pjevačice Maje Šuput Tatarinov i njezina supruga Nenada. Ovim ugovorom Majushka postaje zaštitno lice i brend ambasador u promociji novog deterdženta Faks helizim Smart Clean i linije omekšivača Ornel.

“Posebno nam je zadovoljstvo što će kvalitetu Faks helizima i Ornela u narednih godinu dana predstavljati Maja Šuput i sigurni smo da će ova suradnja još više učvrstiti snagu naših brendova“, ističe Tihana Kostenko, direktorica Marketinga Saponije. Upravo je povjerenje u brend rezultiralo suradnjom Saponije i Maje Šuput na promotivnoj kampanji za novi Faks helizim Smart Clean.

Od kad su postali roditelji, popularna obitelj Šuput-Tatarinov posebno vodi brigu o čistoći, njezi te higijeni rublja pri čemu im je upravo praškasti deterdžent Faks helizim najbolji partner za postizanje izvrsnih rezultata pranja. „Kako Bloom raste, tako se povećava i količina prljave odjeće. No, nije samo on potrošač Faksa, primjećujem da stalno punim mašinu. Važna mi je čistoća i miris rublja, a zbog cijele ove situacije s koronom, još više vodim računa o higijenskom učinku deterdženta. Zato sam sa zadovoljstvom prihvatila suradnju sa  Saponijom u promociji Faks helizima i Ornela, posebno jer ih koristim i vjerujem tim proizvodima“, izjavila je Maja Šuput.

„Promotivna kampanja koncipirana je da istakne glavne benefite nove unaprijeđene formulacije  Faks helizima pod imenom Smart Clean  koji se posebno ističe u vrhunskim učincima pranja te, izuzetno važnoj, higijeni rublja, a rezultat je ispitivanja našeg razvojnog instituta. S novim Faksom, Saponia je još jednom potvrdila svoju izvrsnost u kreiranju proizvoda najvišeg standarda kvalitete“, naglasila je Tihana Kostenko. 

Linija s potpisom Majushke 

Maja Šuput je i poznata je ljubiteljica mode i parfema, a kreirala je i vlastiti parfem pod nazivom Shu Shu. Upravo je njezin parfem bio inspiracija Saponiji da obogati liniju proizvoda za pranje i njegu rublja Faks helizim i Ornel s mirisom parfema Shu shu. Profinjene mirisne note parfema ukumponirane u Faks helizim praškasti, tekući gel kao i u oplemenjivač rublja Ornel, obogatit će odjeću i rublje skladnim dugotrajnim mirisom, posebno ako uživate u harmoniji  profinjenosti i ekstravagancije.

Saponia se stalno potvrđuje na tržištu kao proizvođač koji potrošačima nudi nove, kvalitetne i zanimljive proizvode, a ova posljednja suradnja s Majushkom te nova mirisna linija Shu Shu proizvoda bez sumnje će unijeti dodatnu svježinu u našu svakodnevicu.