Nove Plodine u Zagrebu otvorene u Z centru

Od danas je Zagreb bogatiji za još jedne Plodine. Novi moderan supermarket otvoren je u novom shopping centru. Plodine nastavljaju svoju intenzivnu ekspanziju diljem cijele Hrvatske, a posebno u zagrebačkoj regiji…

Danas je u Zagrebu, na adresi Ljubljanska avenija 2b u sklopu Z centra otvoren novi supermarket Plodina. Ovim otvorenjem Plodine broje 106 supermarketa. Moderan supermarket u sklopu Z centra prostire se na 2.400 m2, a prilikom uređenja posebno se pazilo na biranje vrhunske opreme i praktična dizajnerska rješenja koja i ovaj objekt svrstava u sam vrh trgovačkih standarda.

U prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni već dobro poznati odjeli samoposlužne pekare, bogati odjel delikatesa, mesnica i topli gastro odjel te zelena tržnica prepuna svježeg voća i povrća.

Moderno skladište, komore i razne pripremnice znak su dostupnosti i svježine proizvoda na dnevnoj bazi. Budući da se u Plodinama velika pažnja posvećuje širokom asortimanu i dobro odabranim proizvodima, kupac na jednome mjestu može pronaći kako prehrambene proizvode poznatih brendova i robnih marki, tako i širok raspon neprehrambenih proizvoda, te kupovinu obaviti na samo jednom mjestu.

Uz konkurentne cijene, jasno je da time kupac štedi i vrijeme i novac. Važno je napomenuti kako su Plodine i ovim otvorenjem otvorile još 40‐ak radnih mjesta kako bi uz bogatu ponudu kupcima omogućili i vrhunsku uslugu u samom supermarketu.

Građanima zapadnog dijela Zagreba Plodine će svakako biti osvježenje i postati prvi i pravi izbor svakodnevne kupovine. Na dan otvorenja za kupce je pripremljen prigodni program te posebne akcije pripremljene povodom otvorenja u prigodnom katalogu.

Radno vrijeme Plodina Zagreb Z centar na dan otvorenja 26.08. je od 13:00–22:00 sata, a redovno radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje 7:00–21:00 sati