U Konzumu i ove godine slobodan dan roditeljima prvašića

U proteklih pet godina tu je pogodnost u Konzumu iskoristilo ukupno 1.637 zaposlenika, a ove će godine uz svoje prvašiće na prvi dan škole biti ukupno 306 Konzumovih zaposlenika

Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma

Prvi dan škole za svakog roditelja i prvašića zasigurno je jedan od najvažnijih događaja u životu, ali i jedan od najstresnijih. Upravo zbog toga, u Konzumu će već tradicionalno i ove godine zaposlenici kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole imati slobodan dan na prvi dan nastave.

„Uz prve dane škole vežemo razdoblje prepuno novih uspomena, smijeha, usvajanja novih znanja te upoznavanja novih prijatelja. Svim našim zaposlenicima čije dijete kreće u prvi razred zbog toga omogućujemo slobodan dan kako bi bili podrška svojim mališanima te zajedno uživali u lijepim trenucima kojih će se zasigurno sjećati“, poručio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzum je prije šest godina uveo slobodan radni dan za roditelje prvašića i dosad ga je iskoristilo 1.637 zaposlenika, a ove će godine tu pogodnost iskoristiti 306 zaposlenika čijih 310 djece kreće u prvi razred osnovne škole.