Novi Schweppes Pineapple Basil – uzbudljiva kombinacija osvježavajućih okusa

Legendarno gazirano piće Schweppes sada je dostupno i s okusom – Pineapple Basil. Savršena reska pjenušavost, autentičnost i profinjenost okusa oplemenjena okusima ananasa i bosiljka oduševit će i najzahtjevnija nepca.

Jeste li znali da ananas potječe s Kariba, a Europljani su ga otkrili krajem 15. stoljeća? Zbog dugog transporta svježi ananas bio je prava rijetkost te je postao simbol luksuza i prestiža.  S druge strane, prvi pisani trag o bosiljku star je četiri tisućljeća, potječe iz drevnog Egipta, a ime mu dolazi od grčkog basilikon, što znači kraljevski.

I Schweppes je kao prvi tonik na svijetu oduvijek bio simbol stila i originalnosti, a ova primamljiva kombinacija tropskog okusa ananasa te pikantnog bosiljka jednostavno čini ga neodoljivim. Ovaj poseban aromatičan doživljaj priuštit će vam osvježenje kakvom se niste nadali.

Schweppes Pineapple Basil dostupan je u pakiranjima od 1,5 i 1 litru te 500 i 250 mililitara. Namijenjen je onima koji prepoznaju istinsku originalnost različitih okusa te je idealan za dane kada želite predahnuti i uživati u trenutku. Odvažite se isprobati ga, jer nova iskustva grade karakter!