Tommy lider u maloprodaji Dubrovačko-neretvanske županije

Prema objavljenim podacima Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja, trgovački lanac Tommy je u 2020. godini i službeno postao lider u maloprodaji Dubrovačko-neretvanske županije.

“To je vrlo značajno postignuće za našu tvrtku, jer dodatno potvrđuje da je Tommy vodeći trgovački lanac u cijeloj Dalmaciji po svim kriterijima, s obzirom da smo i u ostalim dalmatinskim županijama (Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj i Zadarskoj) zadržali vodeće pozicije koje smo prethodno, kroz godine uspješnoga razvoja dostizali.
Također, naša tržišna pozicija jača i u drugim županijama, jednako kao i tržišni udio na
nacionalnoj razini. Rezultat je to povjerenja koje su nam dali naši kupci, prepoznajući cjelovitost i kvalitetu naše ponude, dostupnost naših prodajnih mjesta te uslužnost i profesionalnost našega osoblja”, stoji u priopćenju iz Tommyja.


“Liderska pozicija koju smo dostigli jasnim planom razvoja baziranom na kontinuiranim ulaganjima u rast i razvoj poslovanja, obvezuje nas da i dalje primjenjujemo poslovnu strategiju u kojoj su kupci njihove potrebe uvijek u prvom planu”, dodaje se u priopćenju.

Veliki doprinos unapređenju pozicije Tommyja daju i stalne inovacije te uvođenje dodatnih prodajnih kanala i usluga koje su implementirali u prethodnom razdoblju;
online prodaja putem web shopa, usluga preuzimanja paketa na prodajnim mjestima,
mogućnost plaćanja računa na Tommy blagajnama i e-punionice za vozila.

“Svakodnevno odgovaramo tržišnim izazovima, a naša je ambicija da putem realizacije
budućeg razvoja dodatno ojačamo svoje pozicije, ne samo kao prepoznatljiv i relevantan
trgovački lanac, već i kao vrlo poželjan poslodavac te društveno odgovorna kompanija”, stoji u priopćenju.