Nova imenovanja u Konzumu

Hrvoje Dević i Tomislav Greganić

Hrvoje Dević, dosadašnji direktor Sektora svježe hrane u Poslovnom području tradinga i category managementa, postao je direktor Poslovnog područja maloprodaje Konzuma. Dević je karijeru u Konzumu započeo je 2008. godine, upravo u Poslovnom području maloprodaje na radnome mjestu područnog voditelja, a 2012. godine prelazi u Sektor svježe hrane kao voditelj kategorije.

Tijekom svoje dugogodišnje karijere u Konzumu pokazao je izvrsne organizacijske i upravljačke sposobnosti te iznimnu predanost uspjehu Konzuma, što će mu zasigurno pomoći u upravljanju Konzumovim najvećim Poslovnim područjem, priopćio je Konzum.

Tomislav Greganić, dosadašnji Senior voditelj kategorije u Sektoru svježe hrane, preuzima funkciju direktora Sektora svježe hrane Konzuma. Greganić je u Konzumu zaposlen od 2003. godine, a gotovo cijelu svoju karijeru proveo je u Sektoru svježe hrane. Njegovo poznavanje svih segmenata asortimana svježe hrane te neprocjenjivo iskustvo u tom području pridonijet će daljnjem razvoju kako Sektora svježe hrane, tako i Konzuma, priopćeno je.