M SAN grupa dogovorila preuzimanje Omega Softwarea

Iz M SAN Grupe i King ICT-a izvijestili su da su dogovorili preuzimanje IT tvrtke Omega software, koja je napravila neke od najuspješnijih IT sustava popu eVisitora i eFondova za digitalizaciju prijave i provedbe projekata EU.

“Omega software smo prepoznali kao tvrtku koja ima znanje, kapacitete, iskustvo i tržišnu prepoznatljivost te se savršeno uklapa u strateške planove ekspanzije na internacionalna tržišta, upotpunjava naš široki portfolio proizvoda, usluga i rješenja u domenama energetske učinkovitosti, industrije 4.0 i zelene ekonomije te digitalne transformacije najzahtjevnijih poslovnih subjekata”, kazao je vlasnik M SAN Grupe i KING ICT-a Stipo Matić. 

Kako je dodao, najveću vrijednost u preuzimanju Omega software nalaze u više od 130 iskusnih eksperata i mladih talenata sa značajnim poslovnim referencama.

Omega software će nastaviti djelovati na tržištu kao samostalni poslovni subjekt, ispunjavati sve preuzete obveze prema klijentima, partnerima i poslovnoj zajednici, zaključuje se u priopćenju u kojem nije navedena vrijednost transakcije. (Hina)