Novo lice električne mobilnosti – predstavljeni novi modeli MS Energy eBicikala i eRomobila

MS Energy tim

MS Energy Bicikli i eRomobili privući će pažnju svakog tko cijeni kombinaciju stila, vrhunske funkcionalnosti i sigurnosti

Poznati hrvatski brend električnih bicikala, romobila, mopeda i dodatne opreme, MS Energy, danas je u zagrebačkoj Karting areni predstavio novitete u svojoj ponudi. Riječ je o brendu koji je u nepunih pet godina, od lansiranja 2019. do danas, postigao vodeću poziciju na hrvatskom tržištu s 25 % udjela u kategoriji eRomobila i 20 % udjela u kategoriji eBicikala, prema relevantnim tržišnim podacima.

“Nove modele eBicikala koji nastaju u našem proizvodnom pogonu u Rugvici pored Zagreba odlikuju ključne značajke: futuristički dizajn koji je, k tome, prepoznatljiv, privlačan i potpuno drugačiji od konkurencije. Također, svi modeli su jednostavni za vožnju i održavanje, praktični za svakodnevnu upotrebu te odišu elegancijom”, istaknula je direktorica marketinga tvrtke M SAN Grupe Jasna Pulić.

Prezentacija noviteta u MS Energy ponudi

MS Energy se fokusira na funkcionalan dizajn sukladno potrebama modernih korisnika uz uvođenje naprednih rješenja i kvalitetu iznad očekivanja, što je potvrdio i Boris Kozić, Product Group Manager Senior, predstavljajući nove modele eBicikala. “U današnjem sve zahtjevnijem urbanom okruženju, mobilnost postaje ključni element naše svakodnevice. Nove modele električnih bicikala u ponudi MS Energy brenda odlikuju futuristički dizajn, različit od svih ostalih eBicikala na tržištu, kao i visoka razina inovacija i performansi. Svi naši novi eBicikli izgledaju kao da su rađeni od karbona, udobni i praktični za vožnju gradskim ulicama”, poručio je.

Aktualni asortiman marke MS Energy podijeljen je u četiri glavne kategorije: eBicikli, eRomobili, eMopedi i dodatna oprema. Leo Mehičić, product manager, predstavio je novitete u kategoriji eRomobila, istaknuvši kako nova linija eRomobila s potpisom MS Energy brenda donosi revoluciju u segmentu električnih prijevoznih sredstava. “MS Energy romobili ističu se po naprednim tehničkim specifikacijama, uključujući gume otporne na bušenje, među kojima je i sofisticirana NFC brava na jednom od modela te pametni BMS sustav za produženu trajnost baterije kod svih modela iz novog portfelja. Sve ovo čini ih izvanrednim izborom za one korisnike koji traže pouzdan, siguran i visokokvalitetan način prijevoza u urbanim sredinama”, naglasio je.

Daljnji razvoj MS Energy brenda, istaknuto je ovom prilikom, zasnivat će se na praćenju potreba korisnika i tržišnih trendova, daljnjim investicijama u razvoj proizvoda, proširenju proizvodnih kapaciteta i nastavku ekspanzije na ciljnim tržištima: Hrvatske, Adria regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Kosovo) te tržištima Slovenije, Češke, Slovačke, Italije, Mađarske, Poljske, Rumunjske, Njemačke i Austrije.