Lino Lada sladoled – ledeno dobra ideja postala je stvarnost

“Jesi li mi kupio sladoled?“, pitanje je koje smo nebrojeno puta, još kao klinci, postavili roditeljima kada bi se vratili s posla ili kupovine. Naravno, neki od vas i sami često čujete slično, ako ne i isto. Na sreću svih strana, stigla je pomoć koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Lino Ladu Duo do sada smo jeli samo na palačinkama, kruhu ili žlicom izravno iz teglice, no sada ćemo to raditi i sa štapića. Ne, ne tražimo od vas da uronite komadić drva u teglice, već da otiđete do najbliže Ledo škrinje i ulovite novi Lino Lada sladoled!

Dobro poznati spoj lješnjaka, mlijeka i kakaa preliven je na štapić i dodatno obogaćen dvostrukim mekanim preljevom od nougata i mliječne čokolade koji se topi u ustima, a ujedno predstavlja i inovaciju na tržištu.

Topliji dani već su stigli, a dugo ljeto tek je pred nama. Kušajte novi sladoled na tržištu i ne dajte da vas visoki skokovi žive na termometru onemoguće u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Novi proizvod nastao u suradnji Podravke i Leda vaše će misli odvesti u neke ljepše krajeve, a fotelju iz dnevnog boravka barem na tren zamijeniti ležaljkom na nekoj bajkovitoj plaži.