Zagrebačka pivovara predstavila Ožujsko Hoppy Lager

Ožujsko Hoppy Lager je novo osvježavajuće pivo iz Žujine linije obogaćeno aromatičnim hmeljem. Novo pivo ekskluzivno je predstavljeno u zagrebačkoj La Grmi, a događaju su prisustvovali brojni uzvanici, među kojima i poznata lica: Iva Šulentić, Goran Bogdan, Katarina Strahinić, Krešimir Međeral Sučević, Darko Janeš, Dominik Livaković, Dario i Josip Šimić i mnogi drugi.

Novo lager pivo obogaćeno je aromatičnim hmeljem, odlikuje se voćnim notama i ugodnom gorčinom

„Kontinuiranim inoviranjem našim kupcima uvijek želimo ponuditi nešto više, drugačije, novo i posebno. Zbog toga smo iskoristili dosadašnje iskustvo te znanje naših majstora pivara koji konstantno rade na novim i zanimljivim receptima te smo stvorili proizvod na koji smo jako ponosni – Ožujsko Hoppy Lager. Riječ je o izuzetno pitkom pivu posebne voćne arome i ugodne gorčine. Hoppy Lager je namijenjen  svima koji vole isprobavati nove stilove piva i uživati u drugačijim aromama, koje ga zaista čine posebnim proizvodom na tržištu“, izjavio je direktor marketinga i izvrsnosti brendova Zagrebačke pivovare Ivan Šuvar.

Menadžer za proizvodnju piva Zagrebačke pivovare Daniel Verbanac istaknuo je: „Najomiljenije hrvatsko pivo, Žuju, obogatili smo posebnim, aromatičnim hmeljevima i tako stvorili Ožujsko Hoppy Lager. Riječ je o osvježavajućem, aromatičnom pivu izraženije, ali ugodne gorčine i karakterističnih voćnih nota kojima dominiraju fine arome citrusa, grejpa i marakuje. Svojom svježinom i izraženim hmeljnim karakterom vjerujemo kako će zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače te je idealan izbor za sve one koji žele isprobati nešto novo.“  

Brojne uzvanike svojim su izvedbama oduševili Pips, Chips & Videoclips, a party je potrajao do dugo u noć.