Konzum u prosincu otvorio pet novih prodavaonica

Maloprodajnu mrežu Konzuma sada čini čak 624 prodavaonice na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke

Konzum je u drugom dijelu prosinca 2021. otvorio pet prodavaonice na lokacijama u različitim dijelovima Hrvatske – u Babinoj Gredi, Čabru, Donjoj Stubici i dvije u Zagrebu, Knežija i Vukomerec te će tako u 2022. godinu ući s ukupno 624 prodavaonice u svojoj maloprodajnoj mreži.

U Donjoj Stubici, u Golubovečkoj ulici 63 je 16. prosinca otvorena prodavaonica na 263 četvorna metra prodajnog prostora, dok je u predbožićnom tjednu Konzum otvorio čak tri trgovine – 21. prosinca trgovinu u Babinoj Gredi, u ulici Vladimira Nazora 9, na ukupno 192 četvornih metara i u Čabru, na Trgu kralja Tomislava 6, prodajne površine 150 četvornih metara, a sve trgovine imaju sve uobičajene Konzumove odjele i samoposlužne pekarnice.

Trgovina na zagrebačkoj Knežiji, u Albaharijevoj ulici 4, otvorena je 23. prosinca, prostire se na 337 četvornih metara prodajnog prostora i u njoj kupci mogu pronaći i samoposlužni gastro odjel, samoposlužnu pekarnicu i pultni odjel delikatesa. Na dan otvorenja novih prodavaonica kupce su razveselile razne akcijske ponude i popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje.

“Jačanjem svoje maloprodajne mreže Konzum još jednom dokazuje lidersku poziciju u Hrvatskoj i drago nam je što s takvim pojačanjima završavamo ovu godinu i započinjemo sljedeću. U nekim smo gradovima prisutni prvi put, u neke se ponovno vraćamo, a u nekima smo čak i jedina prodavaonica mješovite robe, čime pokazujemo našim kupcima kako se na nas mogu osloniti i računati na širok asortiman u kojem će pronaći bogat izbor namirnica, higijenskih i kućanskih potrepština. Želimo im dobrodošlicu u našim prodavaonicama, a s veseljem dočekujemo i nove kolegice i kolege koji će im biti na usluzi tijekom kupnje“, izjavio je Tomislav Kramarić, član Uprave Konzuma za maloprodaju i razvoj prodajnih formata.