Tisak prošle godine otvorio čak 24 nova prodajna mjesta

Foto: Fortenova grupa

U 2021. Tisak je svoju maloprodajnu mrežu proširio za dodatne 24 lokacije čime potvrdio svoju poziciju najvećeg maloprodajnog lanca kioska u Hrvatskoj, priopćila je Fortenova grupa.

Tijekom protekle godine tako je otvoreno šest poslovnica Tisak plus formata na otoku Rabu, u Čakovcu, na dubrovačkom Stradunu, u centru Rovinja, trgovačkom centru Mercator Osijek te na zagrebačkoj Pešćenici, dok su četiri nova lokala i čak 14 kioska obogatila ponudu na području cijele Hrvatske, od Osijeka do Dubrovnika.

Ivan Mudrinić, direktor sektora maloprodaje najavljuje kako se daljnje proširenje maloprodajne mreže nastavlja i u ovoj godini. „Paralelno uz otvorenja novih prodajnih mjesta, užurbano radimo i na adaptacijama postojećih prodajnih mjesta, sve kako bismo mogli zadovoljiti svim zahtjevima naših kupaca koji su nam glavni motiv da unapređujemo naše poslovanje ponudu“, izjavio je Mudrinić.

Uz sve dobro poznate usluge koje Tisak nudi, kao što su Tisak paket, plaćanje računa, mjenjačnica, izrada fotografija, Hrvatska Lutrija i mnoge druge, Tisak svojim kupcima donosi najnovije trendove na tržištu pa je tako iz mjeseca u mjesec na Tisak prodajnim mjestima moguće pronaći novitete iz svijeta igračaka, gaminga, knjiga i ostalih top kategorija proizvoda.