Belje povećava otkupne cijene mlijeka u prosjeku za 20 posto

Belje time daje značajnu podršku domaćim proizvođačima sirovine za mliječne proizvode Kravica Kraljica, najbrže rastućeg brenda na hrvatskom tržištu  

Belje je donijelo odluku o povećanju otkupnih cijena mlijeka pa će se do svibnja ove godine otkupne cijene mlijeka povećati prosječno za 20 posto. Time Belje daje značajnu podršku domaćim proizvođačima mlijeka, posebno ugroženima naglim promjenama gospodarskih tokova i povećanjem cijene stočne hrane.

Ujedno, Belje time jasno pokazuje koliku važnost u domaćoj proizvodnji mlijeka ima suradnja s farmama malih proizvođača, kooperanata koji svakodnevno isporučuju svoje mlijeko za proizvode brenda Kravica kraljica.

„Iza nas je prvih godinu dana Kravice Kraljice i njenih proizvoda koji su sjajno prihvaćeni na tržištu. Donijeli smo na stolove naših potrošača vrhunsku kvalitetu domaćih mliječnih proizvoda za što su zaslužne naše farme u Belju i Vupiku, ali i farme naših brojnih kooperanata od kojih svakodnevno preuzimamo mlijeko. Od samih početaka smo željeli ispričati novu, hrabru i inovativnu priču koja će zapeti za oko javnosti, a nagrada koju smo na Danima komunikacija dobili za našu marketinšku kampanju potvrđuje da smo u tome zaista uspjeli“, rekao je Tomislav Radišić, direktor Tvornica mliječnih proizvoda Belje, koji je ponosan na cijeli tim u proizvodnji, prodaji i marketingu koji je zaslužan za uspjeh Kravice Kraljice.

Naime, Effie nagrada za kampanju za brend Kravica Kraljica kruna je rada na projektu koji je započeo lansiranjem proizvoda na tržište prije točno godinu dana, tijekom kojih je Kravica Kraljica postala najbrže rastući brend u Hrvatskoj, osvojila je nagradu Odabrale mame i Effie nagradu za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih rezultata.

Kravica Kraljica je osvojila tržište kao inovativan novi brend za čije proizvode se koristi isključivo domaće hrvatsko mlijeko koje dolazi samo s hrvatskih farmi. Dio mlijeka za proizvode Kravica Kraljica dolazi s farmi Belja, koje je jedini veliki proizvođač mliječnih proizvoda u Hrvatskoj koji se bavi i proizvodnjom mlijeka na vlastitim farmama, pa na proizvodima Kravica Kraljica ponosno stoji oznaka 100% hrvatsko mlijeko jer je uistinu riječ o pravoj domaćoj sljedivosti proizvodnje „Od polja do stola“.