Otvoren novi Plodine supermarket u Metkoviću

Danas je u Metkoviću, na adresi Splitska ulica 28 A, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje ukupno 108 supermarketa u Hrvatskoj. Moderan format supermarketa u Metkoviću zauzima 2.500 m2, te uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde.

U samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni dobro poznati svježi odjeli samoposlužne pekare, delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice, dok su moderno skladište, komore i razne pripremnice garancija dostupnosti svježih proizvoda na dnevnoj bazi.

Kao i u ostalim supermarketima Plodina, i u Metkoviću će biti dostupan široki izbor proizvoda, kako poznatih brendova tako i proširenog asortimana robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Metković od danas ima mjesto za obavljanje brze ali potpune kupovine na jednome mjestu.

Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodina otvorena i nova radna mjesta, te je 50-ak stanovnika Metkovića i okolice dobilo zaposlenje u novom supermarketu. Na dan otvorenja kupci su mogli uživati u besplatnom roštilju, finim degustacijama i osvježavajućim pićima, a na kolu sreće svatko je od kupaca imao priliku osvojiti i vrijedne nagrade.

Program je moderirala poznata voditeljica Edita Lucić Jelić, a za glazbu se pobrinuo DJ Dario. Uz zabavu, pripremljene su i posebno atraktivne akcije koje u tjednu otvorenja vrijede samo za trgovinu u Metkoviću.

Radno vrijeme Plodina Metković je od ponedjeljka do nedjelje 7:00–22:00 sata.