Osvoji sjajne nagrade najkreativnijom fotografijom Barcaffè espresso ON THE GO čaše!

Ako proljeće i na Vas djeluje na način da Vas čini kreativnima i budi Vašu pokretačku snagu -imamo odličan prijedlog za Vas!!!  Sudjelujte u nagradnom natječaju koji je pokrenuo Barcaffè i uhvatite trenutak uživanja s Barcaffè espresso ON THE GO čašom svojom kamerom – te nam fotografiju pošaljite!

Sudjelovati u nagradnom natječaju možete na slijedeći način: sudionik mora na web stranici https://www.barcaffe.hr/uhvatitrenutak ostaviti svoje podatke, prihvatiti pravila te učitati fotografiju koja uključuje jednu ili više Barcaffè espresso ON THE GO čaša, prikazane na kreativan način. Fotografije sudionika koje od strane žirija budu ocijenjene kao najkreativnije, a pritom ispunjavaju sve uvjete za sudjelovanje utvrđene Pravilima, dobit će jednu od sljedećih nagrada:

  1. Glavna nagrada nagradnog natječaja – Samsung Galaxy Z Fold3 5G mobilni uređaj
  2. Glavna tjedna nagrada – Samsung Galaxy Watch4 Classic ručni sat (ženski sat od 42mm, odnosno muški sat od 46mm)
  3. Utješna tjedna nagrada – Barcaffè čaša za višekratnu upotrebu

Od početka nagradnog natječaja, svaki tjedan, u periodu od 6 tjedana, žiri će odabrati 1 najkreativniju fotografiju za tjednu glavnu nagradu (sat) i 5 kreativnih fotografija za 5 utješnih tjednih nagrada (čaša).

Nagradni natječaj se organizira i provodi na cjelokupnom području Republike Hrvatske, u periodu od 18.04.2022. od 18 h do 29.05.2022. godine do 24 h.

Požurite po svoju Barcaffè espresso ON THE GO kavu na najbliže prodajno mjesto Barcaffea. Lokacije možete provjeriti web stranici https://www.barcaffe.hr/uhvatitrenutak

Budite kreativni, dajte mašti na volju i iznenadite nas!