Na tržište je stigao Toco Fruit & Veggie

Toco, još jedan novi proizvod Jamnice, svojim inovativnim kombinacijama spaja okuse voća i povrća i nudi zanimljive kombinacije: crvene naranče, avokada i cikle, zatim multivitamin od deset vrsta voća u spoju s bundevom te okus naranče, nektarine i mrkve

Toco, osvježavajuće piće s 10% udjela voća i povrća, stigao je na domaće tržište. Riječ je o niskoenergetskim negaziranim napicima s pažljivo odabranim prirodnim sastojcima i originalnim kombinacijama sočnih voćno-povrtnih okusa te vitamina koji daju doprinos njegovoj nutritivnoj funkcionalnosti.

„Toco je idealan za proslave i zabave kod kuće i na otvorenom, druženja s prijateljima i obitelji ili na poslu. Odličan je izbor za sve koji traže manje kalorija, kreativnu kombinaciju voća i povrća, fini okus i funkcionalnost vitamina. Toco ne sadrži konzervanse niti umjetne arome i bojila. Pripada skupini napitaka niske energetske vrijednosti i sadrži manje od 20 kcal na 100 ml napitka,“ ističe Martina Hajtud, voditeljica robnih marki u Jamnici.

Fruit & veggie kombinacije odličnog su okusa, no imaju manje šećera od sličnih pića i zato se uklapaju u trendove koji teže smanjenju udjela šećera u sokovima jer sadrži manje od 5 grama šećera na 100 grama. Toco svojim inovativnim kombinacijama spaja bogatstvo okusa voća i povrća pa tako nudi zanimljive kombinacije: crvene naranče, avokada i cikle, zatim multivitamin od deset vrsta voća s bundevom te spoj naranče, nektarine i mrkve.

Još jedna prednost Toca je ta da sadrži vitamine koji su neophodan dio pravilne prehrane jer osiguravaju normalno funkcioniranje ljudskog organizma. U stresnoj svakodnevici pojedini nutritivni deficiti mogu se očitovati smanjenom energijom, iscrpljenošću, slabljenjem imuniteta i drugim pokazateljima.

Svaki Toco okus ima specifičnu kombinaciju vitamina osobito korisnih kod povećanih tjelesnih i mentalnih napora. Tako, primjerice, Toco s okusom crvene naranče, avokada i cikle sadrži vitamine C, A, B6 i B12, Toco multivitamin ima vitamine C, A, niacin, E, B5, B6, tiamin, B9, biotin i B12 dok Toco s okusom naranče, nektarine i mrkve sadrži vitamine C, A i E. Toco sadrži 15% preporučenog dnevnog unosa vitamina u 200 ml i time predstavlja značajan izvor vitamina u prehrani.

Toco je razvijen u suradnji multidisciplinarnog tima Jamnice: od koncepta, imena proizvoda, recepture i identiteta brenda, a proizvodi se u pogonu Jana na novoj, tehnološki najsuvremenijoj aseptičkoj liniji vrijednoj 11,5 milijuna eura, jednoj od kapitalnih investicija Fortenova grupe u sklopu koje posluje Jamnica.