Novi mixolog u gradu! Tonic. Čin-čin Tonic!

ČIN PRVI

U kafiću nakon pet i ništa te ne dotiče. Ili u klubu, jedna ruka u džepu, druga drži čašu. Ili pak na ručniku na nekoj livadi ili plaži na najsunčaniji dan ikad. Toliko situacija, jedan zajednički ČINbenik — Sensation Tonic! Umiješan u svaku čašu, ubačen u stanku svakog razgovora, ovdje za tebe kad želiš nekoga počastiti, ali i u svakom neugodnom trenutku kad ne znaš što reći.

Ili u onim trenucima kad ne znaš plesati nikako drukčije osim s čašom u zraku. Sve je to OK jer, bilo da je situacija unique ili iconic, tu je Sensation tonik. Možda je novi u gradu, ali svi ga već znaju. Na glasu kao vrhunski miksolog, ali i spretan solo igrač.

Piješ ga samog? Miksaš u najdražem koktelu tijekom zasluženog happy houra? Nebitno je, jer može oboje. Dok te sunce grije, naruči svoju prvu bocu tonik senzacije. Prvi činovi se nikad ne zaboravljaju, zato uživaj u okusu za pamćenje.

ČINČIN DRUGI

A kad si prvi put začin-činiš život najsenzacionalnijim tonikom koji postoji, sve će i dalje biti isto. Samo malo bolje. Točnije, za čašu bolje. A onda za bočicu ili dvije ili tri jer, realno, s tonikom ne možeš pogriješiti.

Taman prava doza gorčine koju želiš kad žeđ traži sve osim slatkog, ali nepce traži nešto zanimljivije od vode. Jer Sensation tonik je upravo to — uvijek zanimljiv, malo pomaknut, gorko-sladak s natruhom citrusa, okus o kojem se priča. Okus koji znaš, ali sada bolji.

Osjećaj koji će ishlapjeti, sjećanje koje ćeš uvijek lako vratiti. Kako? Nevjerojatno lako. Bilo da je na policama dućana ili u omiljenom kafiću, tvoj idući čin je uvijek tu i čeka te odmah iza ugla. Zato čašu gore i čin-čin tonic!