Život nas troši, Aquarius Water+ nas puni

Samo jedna bočica Aquarius Water+ zadovoljava čak 30 posto dnevnih potreba za unosom minerala cink ili magnezij, sadrži prirodne arome i sa samo 14 kalorija na 100 mililitara odličan je odabir i za sve koji vode računa o prehrani

Svima nam je jasno da ubrzani životni tempo, poslom i obavezama boostana stvarnost i post-moderni urbani pejzaž oko nas nerijetko ne ostavlja dovoljno vremena za kvalitetnu brigu o sebi.

Uz tri pilona kvalitetnog života – pravilnu prehranu, fizičku aktivnost i kvalitetan san – danas je iznimno važan i sve više prepoznat i taj četvrti, pridruženi član – a to je hidracija.

I tu sada u razgovor ulazi funkcionalna voda koja nam je od iznimne pomoći kad je u pitanju unos vrijednih nutrijenata u organizam. Aquarius water+ kraće je vrijeme prisutan na tržištu i već je prepoznat kao ozbiljan kandidat za titulu omiljene funkcionalne vode u Hrvatskoj.

Podjednako je popularan među mladima, školarcima i studentima, kao i zaposlenima te ljudima srednje životne dobi. Razlog je jasan, Aquarius water+ ustrajan je u svojoj misiji funkcionalne hidracije koja osvježava tijelo i um. To konkretno znači da nadoknađuje minerale koje gubimo svakodnevno. Dodatni su plusevi niska energetska vrijednost, osvježavajući lagani okusi, dodani minerali i malo kalorija.

Ubrzan tempo života dobio je atraktivnu, osvježavajuću vodu koja može i želi pratiti njegov ritam. Zanimljivo je promatrati taj zatvoreni krug obnove koji naš organizam odrađuje za nas. Prolazeći kroz dan, mi minerale iz organizma neprestano gubimo. Kao posljedicu toga, osjećamo umor, pad koncentracije, nerijetko i blagu bezvoljnost. I tu dolazi trenutak kada svjesnom odlukom možemo svom organizmu pomoći u „samoobnovi“.

Osigurajmo mu minerale, taj cink i taj magnezij, koje naš organizam tako dobro može iskoristiti. Budemo saveznici svom dobrom raspoloženju i otklanjajmo umor elegantnim odabirom onoga što pijemo.

Aquarius voda prvorazredan je saveznik u reguliranju razine cinka i magnezija koji su nam iznimno važni. Samo jedna bočica Aquarius Water+ zadovoljava čak 30 posto dnevnih potreba za unosom minerala cink ili magnezij, sadrži prirodne arome i sa samo 14 kalorija na 100 mililitara odličan je odabir i za sve koji vode računa o prehrani. Dobro je znati da cink doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava dok magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti organizma.

Ljeto je pred vratima i zaslužili smo da sve planove koje smo zamislili provedemo uz što manje umora. Zato je tu Aquarius voda s dva osvježavajuća okusa: Limun Cink i Crvena Naranča Magnezij. Koji je tvoj prvi izbor?