Nove Plodine u Svetom Ivanu Zelini

Plodine nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, pa danas svoja vrata otvaraju i u Svetom Ivanu Zelini. (Sveti Ivan Zelina, 23.06.2022.) Danas je u Svetom Ivanu Zelini, na adresi Zagrebačka ulica 62, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje ukupno 109 supermarketa u Hrvatskoj.

Moderan format supermarketa dio je retail parka City Park Zelina, te zauzima 2.000 m2, a uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde. U samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni dobro poznati svježi odjeli samoposlužne pekare, delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice. Moderno skladište, komore i razne pripremnice garancija su dostupnosti svježih proizvoda na dnevnoj bazi.

Kao i u ostalim supermarketima Plodina, i u novootvorenom biti će dostupan široki izbor proizvoda, kako poznatih brendova tako i proširenog asortimana robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Sveti Ivan Zelina od danas ima mjesto za obavljanje brze ali potpune kupovine na jednome mjestu.

Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodina otvorena i nova radna mjesta, te je 40-ak stanovnika Svetog Ivana Zeline i okolice dobilo zaposlenje u novom supermarketu.

U sklopu otvorenja City Parka Zelina, i Plodine su slavlju doprinijele posebnom ponudom koja za supermarket Sveti Ivan Zelina vrijedi do 28. lipnja. Radno vrijeme Plodina Sveti Ivan Zelina je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00 sata.