Cekin marinirani proizvodi – novo pakiranje i dizajn

Kupci biraju primarno prehrambene proizvode u čiju su se kvalitetu kontinuirano uvjerili, a posvećenost izboru takvih proizvoda posebno dolazi do izražaja kada razmišljaju o pripremi zdravih i uravnoteženih obroka. Cekin piletina, koja je po izboru potrošača broj jedan u Hrvatskoj, predstavlja uvijek siguran i zdrav odabir za svaki obrok u kojem uživaju baš sve generacije.

Vindija u svojem poslovanju kontinuirano prati trendove i u svoje inovativne proizvode redovito implementira želje te potrebe zadovoljnih potrošača. Stoga su pileći proizvodi vodeće prehrambene kompanije u zemlji – Cekin Marinato Grill, Filetino i Marinato Kids ražnjići, besprijekorni primjer vrhunskih proizvoda od najkvalitetnijeg pilećeg mesa koji su sada dostupni u još funkcionalnijem MAP pakiranju.

Piletina kao proteinima bogat temelj svakog zdravog obroka

Cekin pileći proizvodi idealan su izbor za pripremu balansiranih i nutritivno bogatih obroka koji su ujedno i odličan izvor proteina, vitamina i minerala. Prehrana bogata proteinima prema brojnim je istraživanjima ključ održavanja zdravog i snažnog organizma, a posebno je važna za pravilan razvoj najmlađih.

Stoga su pileći proizvodi Grupe Vindija – Cekin Marinato Grill, Cekin Filetino i Marinato Kids ražnjići, odličan temelj svakog roštilja, ali i zdravog ručka ili večere. Povrh toga, ove proizvode krasi i jamstveni žig ‘Živjeti zdravo’ koji označava provjerene i zdravstveno ispravne proizvode prema odobrenju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Ova je oznaka dokaz kvalitete i jamac da Cekin proizvodi sadržavaju manje masnoća, optimalan udio bjelančevina, više vlakana te smanjenu količinu soli što ih čini idealnim suputnicima u usvajanju zdravih navika.

Novo pakiranje donosi besprijekornu svježinu u duljem roku trajnosti

Kako bi kupci baš svaki put mogli bezbrižno uživati u pripremi obroka, bilo da je riječ o opuštenoj pripremi ručka u udobnosti vlastite kuhinje ili, pak, grilanju u prirodi u društvu najdražih, Cekin je osmislio još funkcionalnije MAP pakiranje za dugotrajniju svježinu pilećih proizvoda.

Pored toga što MAP pakiranje osigurava beskompromisnu svježinu, ali i ispravnost te kvalitetu proizvoda, njihovu trajnost produljuje na osam dana i time olakšava planiranje te pripremu zdravih obroka. U ovom su pakiranju dostupni uvijek popularni Cekin Marinato Grill proizvodi koji objedinjuju ponudu piletine u marinadama različitih okusa i razina ljutine, ali i Cekinovi klasici Filetino i Marinato Kids ražnjići kao idealan odabir za brzu i praktičnu pripremu nutritivno vrijednih obroka za najmlađe.

To dokazuje i oznaka ‘Odabrale mame’ koju nose Marinato Kids ražnjići kao omiljeni izbor majki, ali i malih gurmana. Svojim je inovacijama i ponudom proizvoda ponajbolje kvalitete, Vindija i ovoga puta opravdala titulu vodeće prehrambene industrije u zemlji i regiji, ali i ulogu tržišnog lidera koji postavlja trendove i prati potrebe potrošača. Cekin pileći proizvodi garantirano će zadovoljiti sve potrebe kupaca, a iskorak prema još funkcionalnijem pakiranju osigurati dodatnu trajnost i svježinu omiljene piletine.