Super zoo ulazi na hrvatsko tržište uz podršku IPIS+ ERP rješenja

Češki lanac trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce Super zoo nedavno je otvorio svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj, a za širenje na hrvatsko tržište odabrao je ERP rješenje tvrtke PIS

Nakon više od 300 prodavaonica u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Letoniji i Rumunjskoj, češki se lanac odlučio proširiti i na područje Hrvatske. Prva poslovnica otvorena je sredinom svibnja u Kaštelima, a tijekom sljedećih pet godina planirano je otvorenje još 25 do 30 prodavaonica širom Lijepe Naše.

PIS pruža tehnološku podršku na hrvatskom tržištu

Implementacija IPIS+ rješenja započela je tijekom ožujka ove godine, a Super zoo je s radom na ovom poslovno informacijskom sustavu krenuo već dva mjeseca kasnije, kada je otvorena prva poslovnica. U sklopu PIS-ovog modula Upravljanja trgovinom, Super zoo je odabrao POS rješenje te back-office uz pripadajuću mobileBOOM (Mobile Back-office Operations Management) aplikaciju.

Riječ je o poslovnoj mobilnoj aplikaciji namijenjenoj zaposlenicima u maloprodaji, koja omogućava da se aktivnosti koje su do sada obavljane isključivo u pozadinskom uredu, sada mogu obavljati i u sklopu prodajnog prostora. Na ovaj način, aplikacija pomaže optimizaciji poslovnih procesa, čineći ih brzim, jednostavnim i učinkovitim.

Zaposlenicima u prodavaonici tako ostaje više vremena za usluživanje kupaca, što u konačnici doprinosi povećanju zadovoljstva kupaca, ali i zaposlenika. Osim softverskog rješenja, PIS osigurava isporuku Diebold Nixdorf blagajni i POS periferije u Super zoo poslovnicama, kao i tehničku podršku na lokaciji.

Ponosni smo na odlične povratne reakcije nakon implementacije

„Naš novi internacionalni klijent Super zoo predstavlja PIS-ov iskorak u novi segment maloprodaje, s obzirom da do sada nismo imali klijente iz područja maloprodaje opreme za kućne ljubimce. PIS je odabran kao pouzdani tehnološki dobavljač softvera i hardvera, uključujući tehničku podršku na lokaciji. Posebno smo ponosni što je klijent već izrazio zadovoljstvo uspješno provedenom implementacijom IPIS+ rješenja. Nastojat ćemo iskazano povjerenje opravdati i u budućnosti, tijekom nastavka ekspanzije lanca trgovina Super zoo na hrvatskom tržištu“, istaknuo je direktor PIS-a Krešimir Ćurković.