Kraševi novi proizvodi prate ritam ljeta

Ljeto. More. Sunce. I slatki, a osvježavajući Kraševi proizvodi. Da bi najzabavnije godišnje doba bilo prožeto lepršavim, prozračnim okusima i proizvodima koji su taman za duge, tople dane i zvjezdane noći pobrinuo se Kraš i svoje potrošače obradovao s nekoliko razigranih ljetnih proizvoda.

Tortica Kokos s prepoznatljivom hrskavošću, prelivena bijelom čokoladom i obogaćena kokosom zamotala se u vesele boje i postala ultimativni ljetni vafl. A kokos se nalazi i u posebnom izdanju Fontane, ledene kraljice pralina, koja je taj status zaslužila zbog savršene ledene kreme koja božanstveno hladi kada vrućine stisnu.

Svako ljetno okupljanje ekipe, odrasle ili one najmlađe, podignut će ludo zanimljivi kiseli gumeni bomboni Ki-Ki u kojima su prirodne arome, a ovaj put spoj okusa nevjerojatna je fantazija. Bazga uz arome grejpa, limuna i jabuke rasplesana je kombinacija Ki-Ki Fantastica, a Ki-Ki Coola uz bazu okusa cole sadrži višnju, vaniliju i limun koji će raspametiti sve one željne posebnog bombona.

Tuluma nema ni bez obavezne čokolade, a da bi se lakše dijelila i da bi je bilo dovoljno za sve, neke od čokolada Dorina sad možete pronaći i u party size izdanju! Svima omiljena Dorina Mlijeko može se pronaći u pakiranju od 270 grama kao i slasna Dorina Keks za koju znamo da će nestati u trenu. A nismo zaboravili povećati ni Dorina Ledenu na 240 grama jer što je ljeto bez punjenja koje osvježava tijelo, ali otapa srca svojom finoćom..

Nove okuse potražite na policama svih trgovačkih lanaca te u Kraševim Bonbonnièreama i učinite si ljeto još slađim i bezbrižnijim.