Otvoren Tommy maximarket na Viru

Tommy i u ovim vrlo izazovnim vremenima za gospodarstvo nastavlja s realizacijom razvojnih planova širenja prodajne mreže u Hrvatskoj. Kontinuiranim investicijama u rast i razvoj poslovanja, otvaraju nova prodajna mjesta te na taj način njihove poslovnice postaju još dostupnije kupcima.

Tommy je 9. srpnja otvorio novo prodajno mjesto – maximarket na Viru, na adresi Put Lozica 6. Prodavaonica je suvremeno i funkcionalno opremljena, prema prepoznatljivom Tommy standardu koji nudi ugodnost kupnje, uz uobičajeno konkurentnu ponudu i široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u kojoj su pretežno zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

Površina korisnog prostora maximarketa je više od 700 metara četvornih. Kupcima je u maximarketu Vir na raspolaganju i veći broj parkirnih mjesta. I u ovoj novoj poslovnici, kao i u cijeloj prodajnoj mreži Tommyja nudi se niz dodatnih usluga i pogodnosti za kupce.

“Realizacijom novih projekata Tommy pokazuje usmjerenost prema dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji, posebno u jadranskom dijelu Hrvatske na kojem smo tržišni lideri”, stoji u priopćenju iz Tommyja.