PEVEX ugostio veleposlanika Ukrajine u okviru projekta ‘Podržimo Ukrajince’

Vasylj Kyrylyč i Krešimir Bubalo

Predsjednik uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo sa suradnicima, u okviru hvalevrijednog projekta „Podržimo Ukrajince“, ugostio je veleposlanika Ukrajine Vasylja Kyrylyča, savjetnika veleposlanstva Sergija Goropahu te Damira Perloka i Dražena Prosa, predstavnike Biosphere Corporation.

Povod posjete je provedba humanitarnog  projekta „Podržimo Ukrajince“ u suradnji s ukrajinskom kompanijom Biosphere Corporation uz pokroviteljstvo Veleposlanstva Ukrajine u Republici Hrvatskoj i UNICEF-a.

Projekt „Podržimo Ukrajince” pokrenut je na inicijativu Biosphera Corporation, najvećeg ukrajinskog proizvođača i distributera kućanskih proizvoda i proizvoda za higijenu, a od sredine srpnja provodi se prodajnim centrima PEVEX-a u kojima se nalaze posebne police Biosphere Corporation s ukrajinskim proizvodima. Kupnjom svakog proizvoda donira se 50 lipa izravno UNICEF-u za nabavku kompleta higijenskih potrepština obiteljima u Ukrajini.

„Ponosni smo što se na našim policama nalaze proizvodi najvećeg ukrajinskog proizvođača artikala za kućanstvo i higijenu i što time imamo priliku kroz podršku ukrajinskim proizvođačima i ekonomiji podržati i ukrajinske obitelji u ovim tragičnim i izazovnim vremenima. Osim što su  proizvodi našeg partnera održivi, minimiziraju štetan utjecaj na okoliš i čine svakodnevnicu jednostavnijom, imaju i plemenitu, dodanu vrijednost jer se za svaki kupljeni proizvod dio donira za ukrajinske obitelji što nas posebno raduje“, poručeno je prilikom posjete iz uprave PEVEX-a.

Prilikom posjete najavljen je i razvoj poslovne suradnje PEVEX-a i drugih ukrajinskih kompanija.