Otvorene Plodine i u Zaostrogu

Plodine nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, a posebno intenzivno na južnom dijelu obale. Tako je danas otvoren moderan supermarket u Zaostrogu, čime Plodine sada broje ukupno 113 supermarketa

Plodine su danas otvorile svoja vrata na čak još jednoj lokaciji u Dalmaciji, na adresi Ostroška 1 A u Zaostrogu. Na 2.000 m2 prostire se moderan supermarket vrhunske opreme i modernih dizajnerskih rješenja prilagođenih najvišim standardima trgovine i vrhunskom korisničkom iskustvu.

U prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi na odjelima delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice, a u samoposlužnoj pekari kupce očekuju uvijek svježe pečeni pekarski proizvodi. Na policama svoje mjesto našli su poznati brendovi ali i prošireni asortiman Plodine robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Zaostrog od danas ima mjesto za obavljanje brze ali cjelovite kupovine i to sve na jednome mjestu.

Iz Plodina naglašavaju da je ovim otvorenjem zaposleno 40-ak djelatnika, a raznolika i bogata ponuda pridonijet će boljoj kvaliteti života lokalnom stanovništvu tijekom cijele godine, ali i njihovim gostima tijekom sezone.

U povodu otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz dobru glazbu i poznatu voditeljicu Editu Lucić Jelić atmosfera otvorenja protekla je u veselom raspoloženju.

Plodine su u povodu otvorenja supermarketa Zaostrog donirale 20.000 kuna vatrogascima DVD-a Drvenik.

Posebna ponuda u supermarketu Zaostrog vrijedi do 6. rujna.

Radno vrijeme Plodina Zaostrog je od ponedjeljka do nedjelje od 7:00–23:00 sata