Nakon preuređenja ponovno otvoren INTERSPAR hipermarket u Retkovcu

U renoviranom i moderno opremljenom prostoru kupcima je na raspolaganju bogata ponuda svježih prehrambenih namirnica i proizvoda široke potrošnje

Moderniji INTERSPAR hipermarket u Retkovcu, omiljena destinacija za svakodnevnu kupovinu na istoku Zagreba, nakon gotovo dva mjeseca preuređenja, danas je ponovo otvorio svoja vrata. Kupcima je u moderno opremljenom prostoru trgovine na raspolaganju bogata ponuda svježih prehrambenih namirnica i proizvoda široke potrošnje.

Među glavnim posebnostima novouređenog INTERSPAR hipermarketa u Retkovcu je nova poslužna linija na odjelu svježih namirnica, zahvaljujući čemu je sada dostupan širok asortiman ukusnih pekarskih proizvoda, kvalitetno meso i mesne prerađevine, svježa riba, delikatesni sirevi te veliki izbor suhomesnatih proizvoda. Među novitetima su i svakodnevno dostupni cijeđeni sok od naranče te svježe salate pripremljene od BIO voća. Ponuda INTERSPAR-a u Retkovcu k tome uključuje i najširi izbor svježeg voća i povrća.

Odjel neprehrambenih artikala s najvećim izborom proizvoda za njegu, kućne ljubimce, zabavu, djecu, školu i opremanje domaćinstva unaprijeđen je i moderniziran te kupcima donosi još jasniji pregled svih artikala i donosi još ugodniju i cjelovitu kupovinu.

Kako bi povećali protočnost i učinkovitost kupovine u novouređenom INTERSPAR hipermarketu u Retkovcu kupcima su na raspolaganju, osim klasičnih i samoposlužne blagajne kako bi u svakom trenu imali nadzor nad skeniranjem i plaćanjem robe.

Filijala Retkovec otvorena je još 2007. godine i od tad, uz bogatu INTERSPAR ponudu koja je sinonim za širinu asortimana te najbolji omjer cijene i kvalitete, brojne kupce privlači odličnom lokacijom i prostranim parkingom koji je sada označen novim signalizacijskim oznakama.

Radno vrijeme INTERSPAR hipermarketa u Retkovcu na adresi Ulica kneza Branimira 181, izvrsno povezanog s drugim dijelovima grada, je od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 21 sat.