Tifon nastoji olakšati pritisak globalne inflacije na primanja djelatnika

Naftna kompanija Tifon ovog rujna isplatit će prvu od ukupno dvije novčane pomoći zaposlenicima kako bi lakše prebrodili teret rasta cijena i troškova života koji imaju veliki utjecaj na njihovu financijsku sigurnost.

Kako bi ublažili posljedice inflacije, Uprava Tifona donijela je odluku o isplati novčane pomoći zaposlenicima u iznosu od 5% njihove osnovne mjesečne bruto plaće za razdoblje od šest mjeseci. Pomoć je osigurana za oko 500 djelatnika Tifona, koji će prvi dio isplate dobiti u rujnu, a drugi u prosincu 2022. Ovom mjerom Tifon, vodeći brend premium benzinskih postaja, osluškujući globalna ekonomska kretanja, nastavlja brinuti o dobrobiti svojih djelatnika i opravdavati njihovo povjerenje, zbog čega je ranije prepoznat i nagrađen certifikatom Poslodavac Partner.

Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona

“Naši zaposlenici ključ su našeg uspješnog poslovanja, stoga u Tifonu kontinuirano radimo na osiguravanju što boljih uvjeta rada i zadovoljstvu naših zaposlenika. Svjesni smo negativnih posljedica koje rast inflacije ima na primanja te financijsku sigurnost.  Već tijekom 2022. uložili smo sredstva za povećanje neto plaća svojih djelatnika na prodajnim mjestima, a odluku o novčanoj pomoći  donijeli smo kao podršku zaposlenicima kako bi lakše prebroditi naredni period”, izjavio je Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona.

Uz osnovnu plaću, zaposlenici Tifona imaju pravo na dodatne isplate tijekom godine kroz božićnicu, uskrsnicu te novčane i jubilarne nagrade. Tu su i popust za zaposlenike, životno osiguranje, plaćeni dopust roditeljima prvašića na prvi dan polaska u školu i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interne edukacije i usavršavanja te individualni coaching i mentoring program.

Tifon na hrvatskom tržištu svoje proizvode i usluge plasira na 50 benzinskih postaja, a kupcima u pokretu na svojim prodajnim mjestima nudi isključivo aditivirana goriva.