Tommy nagrađuje radnike

Trgovački lanac Tommy, maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji i jedna od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj, ove godine obilježava 30 godina poslovanja i tim povodom će svim svojim radnicima u razdoblju od listopada do prosinca isplatiti ukupni iznos do 2.500 kuna dodatnih neto primanja, priopćeno je iz Tommyja.

“U godini u kojoj Tommy obilježava važnu obljetnicu nismo organizirali prigodne proslave i domjenke, već smo financijska sredstva koja bi potrošili za tu namjenu, kao odgovorna tvrtka, preusmjerili u dodatna primanja radnika”, stoji u priopćenju.

“Trideset godina uspješnog poslovanja je iza nas i izuzetno smo ponosni na poslovne rezultate koji su sa svakom godinom poslovanja sve bolji, sa kontinuiranim rastom tržišnog udjela, a pozicionirani smo i među 20 najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj. S više od 226 prodajnih mjesta raspoređenih u gotovo svim hrvatskim regijama, zapošljavamo preko 4.300 radnika te nastavljamo s daljnjom realizacijom razvojnih planova u novom investicijskom ciklusu.

Svjesni smo da su ključ našeg poslovnog uspjeha upravo naši radnici, te im se kroz ovu financijsku stimulaciju želimo zahvaliti na trudu i predanosti koje svakodnevno ulažu kako bi razina usluge i poslovni rezultati i dalje bili na visokom nivou, a sve u cilju postizanja što većeg zadovoljstva naših kupaca”, dodaje se u priopćenju.

Navedena isplata 2.500 kuna samo je nastavak Tommyjeve dugogodišnje poslovne politike ulaganja u ljude i razvoj kadrova, a samo u ovoj godini značajno su povećali dodatne isplate prema radnicima.

Osim toga, iz Tommyja posebno ističu i mogućnost profesionalnog razvoja radnika, pri čemu su posebno važni projekti vezani za mlade i visokoobrazovane kadrove koji će imati priliku za razvoj karijere u brojnim poslovnim područjima neophodnim za uspješno funkcioniranje kompanije.