PEVEX nastavlja širiti mrežu prodajnih centara

PEVEX nastavlja širiti svoju mrežu prodajnih centara shodno strateškom planu i zahtjevima kupaca pa je sklopio ugovor o kupoprodaji zemljišta u Poreču i postao njegovim vlasnikom, priopćeno je iz tvrtke.

Iduće godine u planu je u poslovnoj zoni Buići – Žbadaj novo prodajno mjesto PEVEX-a u kojoj će Porečani moći nabaviti sve što im je potrebno za uređenja doma, okućnice ili pak, za hobi.

“Planiramo i dalje kako organski, tako i anorganski rast. Dolazak u Poreč sigurno će razveseliti mnoge kupce jer ćemo im biti još dostupniji, premda i sada do željenih proizvoda iz našeg bogatog asortimana od gotovo 65 tisuća raznih artikala mogu 24 sata na dan putem našeg web shopa”, izjavio je predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.

Dodao je kako će otvorenjem novog prodajnog centra u Poreču PEVEX sigurno pridonijeti razvoju gospodarske zone Buići Žbadaj, ali i otvaranju novih radnih mjesta.

PEVEX trenutačno ima 27 prodajnih centara u 23 hrvatska grada. U planu je skorašnje otvorenje novog prodajnog centra u Svetom Ivanu Zelini.