Hot dog – novi proizvod inovativne linije Planet of plants

Planet of plants linija biljnog podrijetla proširena je s još jednim proizvodom – Hot dogom od 245 grama. Novi proizvod je pripremljen od proteina graška i krumpira te ne sadrži gluten ni soju, kao ni kolesterol

Planet of plants Hot dog može se pripremiti vrlo jednostavno i na bezbroj načina. Idealan je izbor za vaš stol, bilo da se družite s prijateljima, imate goste ili pak sami želite pojesti nešto fino, a u isto vrijeme i zdravo. Planet of plants Hot dog pripremljen je od proteina graška i krumpira te ne sadrži gluten ni soju, kao ni kolesterol. Unatoč svojem biljnom podrijetlu, ima okus i teksturu nalik mesnoj varijanti ovog svima omiljenog proizvoda.

Novi proizvod dolazi u praktičnom pakiranju s perforacijom što predstavlja još jednu dodatnu pogodnost za kupce. Bilo da je kuhan ili pečen, ovaj biljni Hot dog idealan je izbor za kreiranje brzih i ukusnih bezmesnih jela. Namijenjen je onima koji teže uravnoteženoj prehrani i ravnomjernom unosu namirnica, a ne žele se odreći prepoznatljivog mesnog okusa.

Svi proizvodi iz linije Planet of plants su 100% biljnog podrijetla uz 100% okusa te ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla. Glavni motivi za konzumaciju biljnih alternativa uglavnom su zdravstvene, ali uz to postoje i ekološke prednosti ove vrste prehrane. Ova inovativna linija prati svjetske prehrambene i zdravstvene trendove jer je upravo plant based prehrana, koja se temelji na konzumaciji namirnica pretežito biljnog podrijetla, sve popularnija među potrošačima.

Osim Hot doga, u okviru Planet of plants linije proizvoda su i okruglice, mljeveno, burger, salama, ulje, majoneza, umak, namaz te kockica.