Ovih dana svi pričaju o Barcaffè šalicama by Sandro&Lunar. Saznali smo gdje ih možete nabaviti.

Barcaffè  Artist Edition 2022 šalice mogu se kupiti u Konzumu, Plodinama i KTC-u, a početkom prosinca dolaze na police Spara i Kauflanda. Osim u supermarketima diljem zemlje, šalice su dostupne i na web-shopu Barcaffèa.

Ukoliko ste ovih dana čitali lifestyle vijesti i pratili profile domaćih vladarica Instagrama, onda vam zasigurno nisu promakle neodoljive šalice za kavu by Sandro&Lunar koje su doslovce zaludile Hrvatsku i regiju. Ove omiljene motivacijske šalice sa simpatičnim likovima mačaka brzo se prodaju, a sada smo saznali gdje ih još ima i kako ih možete nabaviti.

Limitirana serija originalnih šalica koja na najbolji način spaja kavu i umjetnost, stigla je na police trgovina zahvaljujući predivnoj suradnji Barcaffèa s umjetnicima autentičnog izraza. Street art umjetnik svjetskog glasa Slaven Kosanović Lunar i regionalna senzacija Sandro Slavnić, na Instagramu poznatiji kao @sandrotellingstories udružili su kreativne snage i svojim umjetničkim kreacijama izmamili osmjehe na lica brojnim ljubiteljima kave i dobrog art-a.

Barcaffè Artist Edition 2022 šalice trenutno možete pronaći u odabranim trgovačkim lancima Konzum, Plodine i KTC, a početkom prosinca dolaze na police Spara i Kauflanda diljem Hrvatske. Uz cijenu od 39,99 kuna u setu se nalazi 400-gramska Barcaffè  Classic kava i originalna Sandro&Lunar šalica na dar.

Osim toga, šalice su dostupne i na Barcaffè web shopu gdje uz kupovinu bilo koje dvije kutije Barcaffè kapsula na poklon dobivate Barcaffè Artist Edition šalicu po izboru.  

Ova mala umjetnička djela postat će dio vaše kolekcije ili poklon za nadolazeće blagdane, a njihovi originalni vizuali i inspirativne poruke će uljepšati svaki vaš dan i motivirati vas da krenete u nove pobjede.