Novi KTC u Đurđevcu

Novi trgovački centar KTC-a otvoren je danas u Đurđevcu. Otvorenju su prisustvovali zamjenik predsjednika Nadzornog odbora KTC-a Siniša Katavić, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči te predsjednica Uprave KTC-a Daliborka Kranjčić.

“Posebna mi je čast i zadovoljstvo što vas sve ovdje mogu pozdraviti, pogotovo što ovime završavamo godinu u kojoj obilježavamo 30 godina rada. U Đurđevcu poslujemo već 13 godina, a danas imamo čast otvoriti novi trgovački centar ukupne površine 1800 četvornih metara koji u svojem sustavu ima supermarket na 1200 četvorih metara te benzinska postaja i caffe bar”, izjavio je Siniša Katavić.

Vrijednost ukupne investicije je više od 4,5 milijuna eura. Novi centar zapošljavat će 40-ak djelatnika od čega je 15 novozaposlenih. U prostoru supermarketa bit će dostupno sve što je potrebno za kućanstvo.

Radno vrijeme supermarketa i kafića bit će od ponedjeljka do subote 7 do 21 sat osim nedjelja, praznika i blagdana.

Benzinska postaja će raditi od ponedjeljka do subote od 6 do 22 sati, a nedjeljama i praznicima od 6 do 20, dok blagdanima neće raditi.

Okupljenima se obratila i predsjednica Uprave KTC-a Daliborka Kranjčić koja je uručila i prigodni poklon najpotrebitijima. “Kako smo svi u predblagdanskom raspoloženju koje sa sobom nosi i vrijeme darivanja, odlučili smo ovom prilikom poklon bonom u vrijednosti od 10.000 kuna pomoći Udruzi Mali princ koja brine o osobama o intelektualnim poteškoćama”, kazala je.

Na poklonu se zahvalila predsjednica Udruge Kristinka Štefan zaželjevši svim djelatnicima uspješan rad u Đurđevcu. Prije otvorenja novog centra, Siniša Katavić uručio je gradonačelniku Jančiju na poklon umjetničku sliku.