Bugarska domaćin Balkan eCommerce Summita 4. i 5. travnja

Balkan eCommerce Summit na jednom mjestu okuplja predstavnike eCommercea iz više od 10 zemalja Balkana, a namijenjen je vlasnicima eCommerce tvrtki, predstavnicima digitalnih agencija, pružateljima eCommerce usluga te svima koji su zainteresirani za online način poslovanja. U Sofiji će se, između ostalog, raspravljati o temama kao što su Live Shopping, prekogranična logistika, tehnološka rješenja za veću prodaju i digitalni marketing.

Predstavnici Rumunjske, Grčke, Bugarske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Hrvatske, Crne Gore i drugih održat će prezentacije na konferenciji i izložbenom prostoru Balkan eCommerce Summita koji će se održati 4. i 5. travnja u Sofia Tech Parku.

Na konferenciji će se okupiti govornici i oko 450 gostiju iz više od 12 zemalja. Službeni jezik Balkan eCommerce Summita je engleski, a više od 35 medijskih i strukovnih udruga podržava događaj zbog njegovih neizbježnih prednosti i velikog potencijala za prekogranično poslovanje. Također će biti detaljno predstavljeno svako od tržišta koje sudjeluje na forumu. Govornici će prikazati glavne načine i izazove za ulazak na pojedina tržišta i dati smjernice o tome na što bi novi igrači na tržištu trebali paziti.

Ono što je najvrjednije u vezi s prvim ovakvim balkanskim forumom, prema riječima organizatora Nikole Ilcheva iz eCommerce Academy, je to što će “predstavnicima sa svih ovih tržišta dati priliku da se sastanu na jednom mjestu i razmijene vrijedna iskustva i ideje, kao i pronaći načine da trgovinu među njima učinite još boljom. Ujedinjen, balkanski poluotok je prilično veliko tržište koje je privlačno svakom e-trgovcu. Na ovom događaju može se pronaći mnogo korisnih i inspirativnih informacija te veliki broj novih kontakata s potencijalnim partnerima, pružateljima usluga i ostalim sudionicima iz sektora s kojima možete komunicirati licem u lice.”

Organizatori ističu da će osigurati da svaki posjetitelj izvuče maksimum iz dva dana prezentacija međunarodnih predavača, izložbenog prostora i druženja.

Tijekom događaja će se održati i panel rasprave te prezentacije uživo o pojedinim tržištima balkanskog poluotoka. Pitanja i odgovori s govornicima i partnerima bit će dostupni u expo zoni gdje će više od 30 poslovnih predstavnika imati svoje štandove.

Karte su dostupne na web stranici.
Novosti o Balkan eCommerce Summitu pratite na društvenim mrežama.